Sin categoría

Den bästa tiden att besöka Nerja

När ska man resa, klimat, miljö, stränder. Detta är bara en rekommendation, baserat på åsikter från andra resenärer och besökare. Nerja är en fantastisk stad som kan besökas när som helst på året. Men det finns alltid fördelar och nackdelar. Bättre datum och sämre beroende på varje persons synvinkel. Här hjälper vi dig att fatta ett beslut.

Imagen relacionada

Den billigaste tiden att besöka Nerja?. . Om du letar efter en paus, ett par dagar i Nerja, ett billigt boende i Nerja, och resa utan att spendera mycket. Tveka inte, november, december, januari och februari , är de bästa månaderna att spendera lite på boende. Även datum med mindre människor på gatorna. Nerja är väldigt lugn. Det är lågsäsong i Nerja, och det är en idealisk tid att komma och studera språk i Nerja, fly en avslappnad månad, ta ett äventyr och sola på stränderna. Vi påminner dig om att solen lever i Nerja . ?

När är det fler människor, bättre miljö och bättre väder i Nerja? Utan tvekan, andra halvåret av juli och första veckan i augusti. Det är månaden med det högsta antalet besökare, när gatorna är trånga och Nerja är i full gång. Högsäsong par excellence. Om du planerar att resa eller besöka Nerja i augusti måste du bara ta hänsyn till vissa faktorer. Det bästa med att resa i augusti är atmosfären, fulla gator, fulla barer, utmärkt temperatur (att gå utan skjorta ?), men du bör också komma ihåg. Augusti är den dyraste månaden att stanna i Nerja, priset är vanligtvis dubbel eller trippel som under lågsäsong beroende på boende bokat. Du kommer att behöva arma dig med PACIENCIA PARA PEDIR i många restauranger, tapasbarer, strandbarer och diskotek. Inte för att de inte behandlar dig bra. (vilket vanligtvis inte är fallet, eftersom det finns många yrkesverksamma), men på grund av mängden turister som fyller barerna, köar för att äta, tapas i Nerja eller be om en drink när du är på resande fot. Stränderna ligger på 110% kapacitet, så det är svårt att placera en parasoll eller en handduk på de mest kända stränderna i Nerja.

Resultado de imagen de nerja

Sommarmånaderna är mycket heta och fuktiga. Om du går från juli till augusti är det bäst att alltid ha ett par euro lös i väskan för att beställa en god kall öl i någon bar i Nerja när vi går genom mitten.

Vintermånaderna är vanligtvis NORMAL, jag säger normalt eftersom det inte finns några KALLA månader i Nerja, det finns bara kalla temperaturer på några veckor vinter. Och de är bara passerar tider. Med snöfall på vissa punkter, så är det lämpligt att ta varma kläder, och om du gillar vandring eller promenader på berget, förbered dig några stövlar för att se havet från Nerja snöiga berg.

Månaderna april, maj, oktober och november är de mjuka och renaste. Och temperaturen är vanligtvis mycket bra, glöm inte att ta med något varmt speciellt för nätterna. Men under dagen kommer du inte ha problem att ligga ner i solen på Burriana Beach :-), eller ta ett bad att svalna i någon strand i Nerja.

Mellan slutet av mars och april börjar turistsäsongen, så det är en bra tid att få din reservation formaliserad. Normalt människor som väljer att tillbringa sin semester i Nerja, boka många månader i förväg, för att kunna hitta hotell i Nerja eller billiga lägenheter i Nerja.

September är en bra månad, många lämnar, nya kommer fram. Och förändringen, gatorna är tydligare, stränderna också. Och temperaturen är densamma som i augusti.

När är den bästa tiden att besöka Nerja? Här har du information som hjälper dig att fatta beslut om genomsnittstemperatur och regnvärden i Nerja . Alla dessa är uppskattningar som hänvisar till de senaste åren:

De bästa månaderna för gott väder i Nerja är mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november och december.
Juli och augusti är årets varmaste månader.
Nerja har torra perioder i juli och augusti.
De kallaste månaderna är januari, februari och december och är vanligtvis de våtaste månaderna.
De bästa månaderna att bada på stränderna är juni, juli, augusti och september
Mellan januari och februari är vädret helt enkelt bra. Till exempel är 16 ° C den maximala temperaturen i februari och det regnar cirka 28% under februari.
Mellan mars och april är vädret fantastiskt. Temperaturen stiger till 22 ° C och det kan regna lite en dag.
Mellan maj och juni är vädret mycket bra. Skivans temperatur i månaden är 30 ° C / 35 ° C.
Mellan juli och augusti är vädret fantastiskt. Vid skymning är medeltemperaturen 30 ° C / 35 ° C.
Mellan september och oktober är vädret mycket bra. Medeltemperaturen är 25 ° C / 30 ° C.
Oktober regnar vanligen en vecka.
Mellan november och december är vädret fantastiskt. Till exempel 15 ° C / 25 ° C
Om du har några frågor, planerar du din resa till Nerja, eller vill du att vi ska skicka några rekommendationer. Du kan lämna oss en kommentar. Vi hjälper dig gärna. ?

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Dejar una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *