Sin categoría

Nattklubb och pubar i Nerja

Nerja är en referensdestination på Costa del Sol och som en sådan destination har den också många olika ställen där du kan njuta av musik eller dryck till ett bra pris under natten och i ett mycket bra företag. Nerja kännetecknas av att ha ett promenadområde i gamla stan. Det finns alternativ för alla åldrar som referensplats för nattliv på Plaza Tutti Frutti i Nerja, där de bästa ställena att dansa och ta en drink finns.

Sommarfest i Nerja (Påminnelse av den vita fest i Nerja)

De som vill dansa till gryningen kan besöka några av nattklubbarna i Nerja, som Jimmys nattklubb och Rockefeller nattklubb, de två nattklubbarna ligger inom gångavstånd från Tuttifrutti-torget.

Nattliv Nerja erbjuder fritid och roligt för alla åldrar och hela året, även om det på sommaren når sin topp på grund av den stora tillströmningen av turister och besökare.

Det mesta av Nerjas nattliv ligger i området Plaza Tutti Frutti och Antonio Millón Street, men det finns andra områden att gå ut på kvällen för att ta en drink och lyssna på bra musik i mitten.

På Plaza Tutti Frutti hittar vi bland annat: Safari, Theba, Bulevar, Tamareo, Eskape, Tutty Bajamar, O’Malleys, Seven Pub, Agora, La Guarida och Obelix Plaza.

Om du letar efter en drink i andra områden kan vi rekommendera: Bar El Fuego och H20, i Burriana Beach. Och irländsk pur Cochran i Balcón de Europa. Det är en av de mest kända irländska pubarna i området och ligger nära Balcón de Europa, Cochran pub har en terrass, restaurang och är också en pub med levande musik. Levande musik

Så om vad du letar efter för din semester är kul och gå, är Nerja den perfekta platsen.

Om du har några frågor, tveka inte att lämna oss dina kommentarer.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Dejar una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *